my-way

Welke weg sla jij in als je besloten hebt om te veranderen?

Na lang wikken en wegen en voor de zoveelste keer de knoop doorgehakt. Je gaat veranderen. Stoppen met roken en diëten zijn rond de jaarwisseling altijd weer een hot item. Laat het nu toevallig weer bijna zover zijn…
Ga je het net zo doen als de afgelopen mislukte pogingen of ga je voor iets nieuws? Wellicht iets wat op dit moment erg populair is en waar iedereen op social media het over heeft? Detoxen, Paleo, koolhydraatarm eten of andere rare fratsen wat je waarschijnlijk niet eens volhoudt tot het einde van de maand.
Bij TomFit doen we niet mee aan de hypes en rages van het moment. Wij staan achter onze visie en de richting die we inslaan met onze leden. We willen jullie ook geen worst voorhouden en een mooi verhaal vertellen over de fantastische resultaten die je ‘even snel kan halen’. Dat kan namelijk niet! Daarom waaien wij niet met alle winden mee en houden wij vast aan onze visie en richting. Bij ons is het verhaal namelijk bij iedereen hetzelfde:
– Zorg dat je op een verantwoorde manier meer gaat bewegen.
– Zorg dat je je energiebalans op orde krijgt.
– Zorg dat je voldoende eiwitten eet en vul aan met koolhydraten en vetten.
– Zorg voor voldoende vitamine, mineralen, vezels en vocht.
– Zorg stap voor stap voor kleine veranderingen binnen je leefstijl.

Als je dit een aantal weken consequent en consistent volhoudt zal je veranderingen zien, voelen en ervaren. Hoe je deze punten implementeert in jouw leven is voor iedereen anders. Zo heeft iedereen zijn persoonlijke voorkeuren en leefomstandigheden. Daar wordt jouw plan op aangepast maar de richting blijft hetzelfde.

Je hebt waarschijnlijk jarenlang geleefd met de dagelijkse gewoontes zodat je staat waar je nu staat. Neem daarom ook de tijd om te veranderen. Zorg dat dit een proces wordt waar jij je goed bij voelt en waar je 100% achter staat. Dan houd je het ook vol.

Nog een paar weken en dan ga je er weer voor. Succes met de keuze van de richting!
(Oh ja, wij vinden het bullshit om de veranderingen uit te stellen tot 1 januari, maar dat terzijde…)