Kipfilet gevuld met broccoli en feta

In broccoli zit veel vitamine C en B, daarnaast bevat het vele mineralen. Tegenwoordig ook wel “superfood” genoemd. Dit heerlijke recept met kip moet je proberen!

 

 

Dit heb je nodig voor 2 personen:

1 grote opscheplepel broccoli, beetgaar gekookt

2 kipfilet

2 el feta kaas, in blokjes

cajunkruiden

gedroogde chili

knoflookpoeder

 

Zo maak je het:

Leg de kipfilet op een snijdplank en bedek met huishoudfolie. Sla de kipfilet met de zijkant van een hamer (of een vleeshamer) plat. Hij moet ongeveer 4mm dik zijn. Bestrooi de binnenkant van de kip met de cajunkruiden, knoflookpoeder, gedroogde chilipeper en peper en zout. Bedek de kip in het midden met wat broccoli (maak deze een beetje fijn) en wat feta. Vouw de kipfilet dicht en zet vast met cocktailprikkers. Bak de kip in 8 minuten op laag vuur rondom bruin en gaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.