Personal training

Wil jij graag persoonlijke begeleiding en op maat gemaakte adviezen? Dan kies je voor personal training bij TomFit. Samen stel je jouw doel voor een bepaalde periode. Aan de hand van het doel krijg je advies wat betreft training, voeding en levensstijl.

Er zal een eerste gesprek plaatsvinden om te achterhalen wat jij wil bereiken, écht wil bereiken. De volgende vragen ga je samen met jouw coach beantwoorden: Wat is je doel? Hoeveel trainingstijd wil je er aan besteden in de week? Wat is het ideale voedingsschema? Zijn er eventuele aanpassingen die je kunt doen in je levensstijl? Deze informatie zal onder andere de basis gaan vormen om jouw doel te behalen.

Nadat de vragen zijn beantwoordt en het doel duidelijk is ga je samen met jouw coach aan de slag. Tijdens de trainingen zal hij je natuurlijk motiveren om er elke keer weer net wat meer uit te halen dan je zelf had gedacht. Daarnaast willen we je ook wat leren. Technische uitvoering, samenstelling schema’s, hoeveel herhalingen en setjes etc. Een personal trainer is er tijdens de trainingen voor extra motivatie, maar ook als lifestylecoach naast de trainingen.

Nog niet overtuigd? Kijk op de pagina “succesverhalen” en lees hoe het leven veranderde van deze personen.

Kosten voor 1 uur personal training zijn €42,50

Neem vrijblijvend contact op.