sporten bij TomFitHet is al weer december, dat betekent dat de laatste wedstrijden voor de winterstop worden gespeeld. Dat betekent 1 of 2 maanden geen sport. Met de donkere en koude dagen in het vooruitzicht is het ook lastig om van de bank te komen en tijdens de feestdagen eet en drink je ook nog eens meer dan normaal. Maar wil jij ook fitter dan ooit de winterstop uit komen en laten zien aan je trainer, leider of teamgenoten dat jij helemaal klaar bent om de tweede seizoenshelft in te gaan? Meld je dan aan voor het WintersTopFit programma van TomFit.

Wat is het dan voor programma?
Ben je lid van een sportvereniging in Nijkerk, dan kun je de maanden december en januari voor maar 5 euro per week onbeperkt sporten bij TomFit. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals onder andere Bootcamp, BoksFit, Circuittraining of vrije training. (Personal training en BikeFit  zijn niet inbegrepen).

Aanmelding
Je kunt jezelf opgeven via pt.tomwallet@gmail.com of bellen met 06-24664144.
Voor meer informatie kun je ook naar de Facebook pagina van TomFit gaan.

Wil je met je hele team fit blijven? Neem dan contact met me op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

189 reacties

  1. Usually I do not read article on blogs however I would like to say that this writeup very compelled me to take a look at and do it Your writing style has been amazed me Thank you very nice article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *